Grønsalat med avokado, edamame og agurk

Agurkesalat med avokado og edamame

image_pdfimage_print

En super lækker salat, som er spækfyldt med smag fra den lækre dressing. Super frisk salat, som er perfekt tilbehør til sommermad og fisk.

Hvis du ikke kan lide ingefær, så kan du undlade det og evt. bytte ud med lidt friskhakket chili. Jeg serverede salaten til friske forårsruller, men ellers vil en lakseside på grillen eller lignende være super lækkert.

Grønsalat med avokado, edamame og agurk

Agurkesalat med avokado og edamame bønner

En forfriskende sommersalat der passer godt til fisk
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Salat
Køkken: Asiatisk
Keyword: agurk, avokado, bønner, bønnesalat, edamame, ingefær, koriander, salat
Forb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk agurk skåret i små tern
  • 150 g optøede edamame bønner lagt et par minutter i kogende vand
  • 1 stk forårsløg skåret i tynde skiver
  • 1 stk avokado skåret i små tern
  • Frisk koriander

Asiatisk dressing

  • 3 spsk ris eddike
  • 1 spsk soya
  • 1/2 spsk sesamolie
  • 1/2 spsk flydende honning evt. akaciehonning
  • 1 lille fed hvidløg hk fint
  • 1 tsk revet frisk ingefær
  • 1/2 tsk salt

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til dressingen sammen
  • Bland alle grøntsagerne i en skål og vend sammen med dressingen
  • Drys med frisk koriander og server straks

Noter

Kan laves i god tid, men vent med at vende dressingen i, indtil lige inden servering. Da soyaen ellers vil farve salaten mørk. 
Salat med avokado, edamame bønner og agurk
Grønsalat med avokado, edamame og agurk

One Comment

  1. Pingback: Friske forårsruller med tempura rejer - inkl. video for rulleteknik

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*