Om mig

image_pdfimage_print

NEM HVERDAGSMAD FOR HELE FAMILIEN
Jeg hedder Josephine og startede madmusen tilbage i 2015.

Jeg har altid været glad for at tage billeder og være kreativ. Min madglæde har tidligere primært været ift. det søde køkken, men lige så stille spirede en interesse for det salte sig større. Jeg savnede at have mine allerbedste afprøvede opskrifter samlet ét sted – og det blev startskuddet til www.madmusen.dk 

Der er sket meget siden jeg startede siden op. Min kæreste og jeg fik tvillinger, så størstedelen af mine opskrifter idag er ‘børnevenlige’. Når jeg skriver børnevenlige i kursiv, er det fordi al mad som udgangspunkt kan være børnevenlig. Jeg er klart fortaler for, at ens børn bliver præsenteret for forskellig mad og ligeså stille kan forsøge at smage. Men maden i denne kategori er eks. ikke super stærk, mulighed for at kunne opdele lidt mm. 

Fællesnævneren for mine opskrifter er, at det skal være nemt at kunne lave – så alle kan være med 🙂

Jeg har en uddannelse som sygeplejerske og har arbejdet som det i 10 år. Men har valgt at skifte branche, så jeg kunne få lov at arbejde endnu mere med et kreativt element. Så arbejder nu med salg og marketing. 

Jeg sætter pris på den eksplosive udvikling min blog har haft og for alle de tusinder daglige besøgende herinde. Bloggen er for Jer, så tøv endelig ikke med at skrive ris eller ros. Det betyder mere end I aner. 

Har du prøvet en opskrift, så må du meget gerne bedømme med stjerner *****

Jeg håber, at du vil blive inspireret herinde og få lyst til at prøve kræfter med opskrifterne.

God fornøjelse!

vh. Josephine 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på: blogmadmusen@gmail.com

Copyright: Alle opskrifter er skrevet og fotograferet af mig. Materiale må ikke gengives uden foregående aftale.