Friske forårsruller med rejer

Friske forårsruller med tempura rejer

image_pdfimage_print

Det var alt for længe siden, at jeg havde lavet lækre hjemmelavede forårsruller. Det er en god måde at få masser af grøntsager på og du kan varierer fyldet efter hvad du har liggende i køleskabet. Kan også laves med kylling, falafel eller andet fyld i stedet for rejer. Jeg har lagt en video nederst i opslaget, så du kan se hvordan du ruller dem.

Du kan spise dem alene eller med en lækker salat til, her vil denne være rigtig god https://madmusen.dk/2023/05/09/agurkesalat-med-avokado-og-edamame/

Du kan lave forskellige dip dertil eks. sur/sød sovs eller peanutbutterdip https://madmusen.dk/2022/03/20/kylling-satay-med-peanutbutter-dip/

Friske forårsruller med rejer

Friske forårsruller med tempura rejer

Lækre forårsruller med grønt, sprøde rejer og spicy dip
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: dip, forårsruller, grøntsager, nudler, rejer, tempura
Forb. tid: 10 minutter
Rulle forårsrullerne: 15 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 12 stykker rispapir
  • 125 g glasnudler
  • 2 stk avokado skåret i tynde skiver
  • 12 blade hjertesalat skyllet
  • 1/4 stk rødt spidskål snittet i fine strimler
  • 1 stk lime skåret i både
  • 12 stk tempurarejer jeg købte frosne og lunede i ovnen
  • 1 stk gulerod skrællet og skåret i tynde strimler
  • 1/2 stk agurk skåret i tynde strimler

Dip

  • 1 dl creme fraiche 9-18%
  • 2 spsk mayo
  • 2 tsk chilisovs

Sådan gør du

  • I en skål med koldt vand blødgøres rispapiret en af gangen (de skal rulles straks derefter)
  • Når rispapiret er blødt placeres det på en tallerken og så kommes salatbladet på. Herefter resten af fyldet
  • Rul pandekagen lidt og fold herefter siderne ind og rul færdig
  • Skær rullen over og planer på et fad – fortsæt sådan med alle 12 stk
  • Bland ingredienserne til dippen sammen – kom evt lidt limesaft i
  • Server forårsrullerne med dip og lime
Friske forårsruller med tempura rejer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*