De her parmesan kartofler smager vanedannende godt og så er de ovenikøbet nemme at lave!
Så hvis du er til parmesan og sprøde kartofler, så må du love mig at prøve opskriften.
Du kan servere både til kyllingebryst, en steg eller lign. og en frisk salat.
annonce I samarbejde med nemlig.com kan du nu tilføje ingredienserne til denne opskrift direkte i kurven hos dem og dermed nemt få bragt varer lige til hoveddøren.

Sprøde parmesan kartofler
Kan du lide smeltet sprød ost, så er de her kartofler en sikker vinder
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 800 g små kartofler (gerne med skræl om sommeren)
- 40 g smør
- 1 fed hvidløg Skrællet og knust let med siden af en kniv
- 60 g friskrevet parmesan
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Skræl kartoflerne og halver dem på langs
- Rids evt på kartoflernes flade side (et par små snit på langs, men slet ikke helt igennem)
- Smelt smørret i en gryde sammen med hvidløget
- I et ildfast fad fordeles/pensles smørret ud (pånær 1 spsk som gemmes)
- Fordel nu parmesanen rundt i fadet
- Placer kartoflerne i fadet med den flade side nedad. Drys med salt, peber og det sidste smør
- Bages midterst i ovnen i ca 40-50 min.
- Lad hvile ca 10 min, så størkner parmesanen og gør dem super sprøde


Pingback: Svinemørbrad med flødeost og serrano - Madmusen