Det her er en super nem måde at lave mørbrad på og du får det møreste kød. Man kan ofte få svinemørbrad på tilbud og det er derfor en forholdsvis billig udskæring. Lækker til både hverdag og fest. Server eks. med parmesankartofler https://madmusen.dk/2023/01/11/sproede-parmesan-kartofler/ og en god salat.
Svinemørbrad med serrano og flødeost
En super lækker måde at tilberede den saftigste kød på
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 stk. svinemørbrad ca. 500 g
- 60 g peberflødeost (buko) kan erstattes af alm. flødeost, pikantost, hvidløgsost mm
- 5 skiver serrano
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 170 grader
- Puds mørbraden for evt. sener
- Skær op langs siden (ikke hele vejen igennem, men mere som en slags lomme)
- Smør ''lommen'' men smøreost
- Rul serrano rundt om svinemørbrad
- Steges midterst i ovnen i ca. 20-25 min
Seneste kommentarer