Svinemørbrad med flødeost og serrano

image_pdfimage_print

Det her er en super nem måde at lave mørbrad på og du får det møreste kød. Man kan ofte få svinemørbrad på tilbud og det er derfor en forholdsvis billig udskæring. Lækker til både hverdag og fest. Server eks. med parmesankartofler https://madmusen.dk/2023/01/11/sproede-parmesan-kartofler/ og en god salat.

Svinemørbrad med serrano og flødeost

En super lækker måde at tilberede den saftigste kød på
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: flødeost, mørbrad, serrano, Svinemørbrad
Forb. tid: 5 minutter
Ovntid: 23 minutter
Samlet tid: 28 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk. svinemørbrad ca. 500 g
  • 60 g peberflødeost (buko) kan erstattes af alm. flødeost, pikantost, hvidløgsost mm
  • 5 skiver serrano
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 170 grader
  • Puds mørbraden for evt. sener
  • Skær op langs siden (ikke hele vejen igennem, men mere som en slags lomme)
  • Smør ''lommen'' men smøreost
  • Rul serrano rundt om svinemørbrad
  • Steges midterst i ovnen i ca. 20-25 min

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*