Du kender måske den lækre cremede dip fra den lokale grønthandel. Men det er meget nemt at lave haydari selv, som primært består af cremet feta og bagte peberfrugter.
Ingredienser
- 350 g puck feta
- 2 stk røde peberfrugter
- Frisk persille
- 2 fed hvidløg
- 1,5 spsk olie
- Evt lidt røde chiliflager
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skyl og halver peberfrugterne , fjern kernehusene
- Kom på en bageplade med papir og bag i ovnen i ca. 20 min, til skrællen begynder at få mørke pletter
- Tag ud, afkøl og pil skrællen af
- Kom i en mini hakker med de øvrige ingredienser
Pingback: Nuggets, pasta, haydari samt gnavegrønt - Madmusen
Pingback: Kødboller i tortilla - Madmusen
Pingback: Nem tapas - som kan tages med på tur - Madmusen