En børnevenlig menu, som er et hit herhjemme. Du kan vælge andre slags dip/dyppelse.
Nuggets, pasta, haydari og gnavegrønt
En virkelig lækker og børnevenlig ret
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 400 g kyllingebryster
- 1 stk æg
- 1 dl mel
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
- 1 dl rasp/pankorasp
- Smør til stegning
- 400 g pastaskruer kogt efter anvisningen
- 3 stk gulerødder skrællet og skåret i stave
- 1 stk agurk skåret i stave
- 1 portion haydari kan købes, eller lav din egen (se link i noter længere nede)
Sådan gør du
- Forberede ting til haydari dip jævnfør opskrift (se link)
- Tilbered gnavegrønt og sæt pasta over at koge
- Find 3 skåle. Kom mel, salt og peber i en skål. Pisk ægget i en anden skål og kom rasp i en tredje skål.
- Skær kyllingebrysterne i skiver og vend først i mel, dyp i ægget og vend til slut i rasp
- Steges i smør på panden i få minutter, til de er gyldne og gennemstegt
- Serveres med kogt pasta, gnavegrønt og haydari
Noter
Lav din egen haydari, opskrift her: https://madmusen.dk/2021/07/12/haydari/
Seneste kommentarer