Nuggets, pasta, haydari samt gnavegrønt

image_pdfimage_print

En børnevenlig menu, som er et hit herhjemme. Du kan vælge andre slags dip/dyppelse.

Ingredienser (4 personer)

  • Ca. 400 g kyllingebryster
  • 1 æg
  • 1 dl mel
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 dl rasp/pankorasp
  • Smør til stegning
  • ca. 400 pastaskruer, kogt efter anvisningen
  • 3 gulerødder, skrællet og skåret i stave
  • 1 agurk, skåret i stave
  • 1 portion haydari https://madmusen.dk/2021/07/12/haydari/

Fremgangsmåde

  • Forberede ting til haydari dip jævnfør opskrift (se link)
  • Tilbered gnavegrønt og sæt pasta over at koge
  • Find 3 skåle. Kom mel, salt og peber i en skål. Pisk ægget i en anden skål og kom rasp i en tredje skål.
  • Skær kyllingebrysterne i skiver og vend først i mel, dyp i ægget og vend til slut i rasp
  • Steges i smør på panden i få minutter, til de er gyldne og gennemstegt
  • Serveres med kogt pasta, gnavegrønt og haydari

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*