Nuggets, pasta, haydari samt gnavegrønt

image_pdfimage_print

En børnevenlig menu, som er et hit herhjemme. Du kan vælge andre slags dip/dyppelse.

Nuggets, pasta, haydari og gnavegrønt

En virkelig lækker og børnevenlig ret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: haydari, kylling, nuggets
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryster
  • 1 stk æg
  • 1 dl mel
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 dl rasp/pankorasp
  • Smør til stegning
  • 400 g pastaskruer kogt efter anvisningen
  • 3 stk gulerødder skrællet og skåret i stave
  • 1 stk agurk skåret i stave
  • 1 portion haydari kan købes, eller lav din egen (se link i noter længere nede)

Sådan gør du

  • Forberede ting til haydari dip jævnfør opskrift (se link)
  • Tilbered gnavegrønt og sæt pasta over at koge
  • Find 3 skåle. Kom mel, salt og peber i en skål. Pisk ægget i en anden skål og kom rasp i en tredje skål.
  • Skær kyllingebrysterne i skiver og vend først i mel, dyp i ægget og vend til slut i rasp
  • Steges i smør på panden i få minutter, til de er gyldne og gennemstegt
  • Serveres med kogt pasta, gnavegrønt og haydari

Noter

Lav din egen haydari, opskrift her: https://madmusen.dk/2021/07/12/haydari/

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*