spidskålswrap med spinat

Spidskålswrap med spinat

image_pdfimage_print

Spidskålswrap med spinat er til dig der leder efter en nem og sund opskrift på en mættende frokost eller aftensmad, der samtidig er fyldt med grøntsager og smækfyldt med smag? Så er disse spidskålswraps med spinat det perfekte valg. De er lette at lave, fulde af farve og rig på gode næringsstoffer – ideelle til dig, der ønsker en sundere livsstil og gerne vil have mere grønt på tallerkenen.

Spidskålswrap med spinat – vælg dit favoritfyld

Spidskål fungerer som et sprødt og frisk alternativ til det klassiske tortilla-wrap, og gør retten både glutenfri og kulhydratfattig – perfekt hvis du vil spise lidt lettere uden at gå på kompromis med mæthed. Den flotte grønne farve fra spinaten og de friske grøntsager giver ikke bare en appetitlig ret, men også masser af vitaminer, fibre og antioxidanter, som kroppen elsker.

Denne opskrift på grøn wrap med spinat og spidskål kan varieres i det uendelige. Du kan fylde den med stegt kylling, hummus, falafel, avocado, feta eller andre favoritter, alt efter hvad du har i køleskabet. Jeg lavede denne med: frisk salat, karrydressing, kyllingebryst i skiver, bacon og tomat. Den egner sig også rigtig godt som en sund madpakke, let frokost på farten eller en hurtig, grøn aftensmad i en travl hverdag.

Spidskålswrap med spinat – nem, sund og grøn opskrift

Mange søger efter sunde alternativer til brød, og her er spidskålsbladet en genial løsning: naturligt, knasende og kalorielet. Spinaten bidrager med jern, magnesium og A-vitamin, og sammen med gode proteiner og sunde fedtstoffer giver denne wrap en balanceret og mættende måltidsløsning.

Selv uden store køkkenambitioner kan du nemt få succes med denne opskrift. Spidskålswraps kræver minimal tilberedning, men giver dig et måltid, der både ser indbydende ud og smager friskt. Perfekt til dig, der ønsker at spise grønnere og lettere – uden at bruge timer i køkkenet.

Prøv opskriften i dag og mærk, hvor nemt det er at spise mere grønt – uden at det bliver kedeligt. Velbekomme!

Du kan også prøve min meget populære udgave med spidskål og gulerod Her

spidskålswrap med spinat

Spidskålswrap med spinat

God som grønnere frokost eller aftensmad
No ratings yet
Print Pin Anmeld
Ret: frokost, Hovedret
Keyword: spidskål, spinat, wrap
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 140 g spidskål snittet fint
  • 150 g frisk spinat skyllet
  • 2 stk æg
  • 125 g hytteost
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • I en minihakker blendes æg, hytteost og spinat godt sammen 
  • Vend spidskålet deri og vend salt i 
  • Fordel på bageplade (35×40 cm) med bagepapir og bag i ovnen i ca. 20 min til den er gylden og bagt
  • Tag ud til afkøling. Del i to og fyld dit yndlingsfyld i.
spidskålswrap med spinat

9 Comments

  1. Pingback: Gulerods- og kartoffelwrap - Madmusen

  2. Lækker wrap der smager godt.
    Min hang totalt fast i bagepapiret, så kunne ikke bruge den som wrap. Spiste den som ” tilbehør “, måske jeg lavede den for tynd.

    • Madmusen

      Hej Lena

      Dejligt at det smagte godt. Det lyder mærkeligt. Jeg har ikke haft problemer med at det hang fast – synes du skal kaste dig ud i det igen 😉

      vh Josephine

  3. Dorthe Høggaard

    Den smage fuldstændig fantastisk.
    Var super lækker, smurt med flødeost, kylling, små tomater og salatost.
    Spiste den over to dage og den der lå på køl natten over (med fyld) var lige så fin og lækker dagen efter.

    • Madmusen

      Tak for skøn tilbagemelding Dorthe. Fed t at hører at den var lækker dagen efter også 😉

      vh Josephine

  4. Det smager dælme godt! Ny yndlingsfrokost. På billedet kan jeg se at din wrap, til forskel fra min, er hævet flot op. Er din bradepande en helt almindelig størrelse eller er din mindre?

    • Madmusen

      Det lyder godt Tania. min bradepande er den helt store til ovnen, så kan ikke lige se hvorfor den skal være mere hævet. kh

  5. Hej jeg kunne godt tænke mig at prøve opskriften Men jeg har forgæves ledt efter størrelse på bage Pladen!! –, i stedet for at skrive den helt store plade til ovnen, var det bedre at skrive størrelsen på pladen, da ovne jo har forskellige størrelser!! – Min gamle ovn var betydelig større -Så vil du venligst oplyse størrelse på pladen tak PS jeg vil glæde mig til at afprøve den ser rigtig lækkert ud❤️ KH Mikkismor

    • Madmusen

      Hej Britta

      Det lyder skønt at opskriften skal prøves og godt at du skriver. Bradepanden er 35x 40 cm i størrelse. God fornøjelse med det,
      vh Josphine

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskrift




*