Solero miso med passionsfrugt og mango

Solero misu med mango og passionsfrugt

image_pdfimage_print

De fleste har nok smagt en klassisk tiramisu med kaffe, men nu har Emma og jeg lavet en ny sommerlig version. Den minder lidt om en solero is, da den er med mango og passionsfrugt.

En virkelig lækker syrlig dessert, som er smuk og med bare 8 ingredienser. En nem dessert som kan kun tager 20 min at bikse sammen og som kan laves 1-2 dage i forvejen og anrettes i fad eller portionsanrettet.

Jeg skal helt klart lave den igen, den smager så godt og det er lækkert med lidt knas fra den friske passionsfrugt.

Opskriften er udviklet sammen med https://emmaolsen.dk

Solero misu med mango og passionsfrugt

En nem sommerlig dessert, der kan laves flere dage før servering ☀️
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Dessert
Køkken: Italiensk
Keyword: Dessert, mango, passionsfrugt, tiramisu
Forb. tid: 20 minutter
Trækketid: 2 timer
Samlet tid: 2 timer 20 minutter
Antal: 8 personer

Ingredienser

  • 300 g ladyfingers en slags italiensk kiks/kage, som bruges til tiramisu
  • 2 dl mangojuice
  • 6 stk friske passionsfrugter

Mascarpone creme

  • 500 g mascarpone
  • 2,5 dl piskefløde
  • 50 g flormelis
  • 1 stk vanillestang kan erstattes af 1 tsk vanillesukker
  • 1 stk øko lime/citron skallen heraf

Sådan gør du

  • Find et lille fad frem på ca. 20×20 cm
  • Kom alle ingredienser til mascarpone creme ned i en skål og pisk sammen, se konsisten på billedet nedenfor (obs ikke at overpiske, så vil cremen skille)
  • Hæld mangojuicen op i en skål og vend ladyfingers ned (så de er vædet over det hele)
  • Placer den dyppede ladyfingers I bunden af fadet og fortsæt indtil du har 1 lag af ladyfingers
  • Nu fordeler du halvdelen af mascarpone cremen derpå
  • Skær 3 passionsfrugterne over og fordel frugtkød og saft på cremen
  • Gentag det hele med et nyt lag ladyfingers, creme og passionsfrugt på toppen
  • Stil på køl min. 2 timer inden servering
Kan desserten laves dagen før?

Ja, det kan den sagtens. Den bliver faktisk kun bedre af at stå i 1-2 dage før servering

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*