Cremet blomkålssalat

image_pdfimage_print

Jeg tør næsten vædde på, at du ikke har smagt blomkål på denne her måde før. Det var ihvertfald ret nyt for mig. Men jeg skal da lige love for, at det var et hit. På den her måde kan man få alle til at spise blomkål.

Cremet blomkålssalat

En super smagfuld og cremet salat med blomkål
5 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Keyword: æg, blomkål, dild, salat, sennep, tilbehør
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk blomkål skyllet og skåret i mindre buketter
  • 1/2 stk rødløg hk fint
  • 2 æg hårdkogte hk i små tern/stykker
  • 3 stk cornichoner skåret i små tern/stykker
  • 3 spsk mayonnaise jeg bruger Hellmans (kan også laves med halv mayo og halv skyr)
  • 1 tsk sød sennep
  • Frisk dild hk
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog blomkåls buketterne i letsaltet vand i ca 5 min. Hæld vandet fra og lad det køle af
  • I en skål blandes mayonnaise, sennep, dild, rødløg, æg, cornichoner. Smages til med salt og peber.
  • Bland det kolde blomkål med cremen. Opbevar på køl indtil servering

Noter

God til eks grillmad eller lignende 

5 Comments

  1. 5 stars
    Vi har nu lavet den 3 gange (dog med en blanding af mayo og creme fraiche og dijon i stedet for sød sennep), men den hitter lige godt hver gang 🙂

    • Madmusen

      Fedt med jeres eget take på det og at I allerede har lavet den 3 gange.

      Og tak for de mange stjerner ⭐️

  2. Jane Ugilt

    Jeg har netop lavet denne dejlige blomkålssalat, men der står, at opskriften er til fire personer samt, at der skal bruges et helt blomkål. Så er der da ALT for lidt dressing med den mængde, der er angivet. Jeg blandede den fifty fifty med creme fraiche, men der er slet ikke nok til et helt blomkål og dermed fire personer.

  3. Birte Janerka

    5 stars
    Wauw en keeper.👍
    Indså nu jeg lavede salaten for 3. gang, at blomkål skulle koges, men kan ikke forestille mig at den kan være bedre.

    • Måske du har opfundet din helt egen opskrift så ☺️ Og herligt du allerede har været igang 3 gange

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*