Tortellini salat med pesto og grønt

image_pdfimage_print

Man får ofte tortellini varmt, men i denne her salat, er de serveret kolde.
Det er en super hurtig ret at lave. Kan serveres alene, med parmaskinke i eller kylling/kotelet ved siden af.

Mad på 10 minutter! Hvem elsker ikke, sådan en hurtig lækker hverdagsret.

Ingredienser (4 personer)

  • 500 g frisk tortellini med fyld (jeg brugte spinat/ricotta)
  • 2-3 spsk grøn pesto
  • 12 cherrytomat, halveret
  • 2 håndfulde frisk rucola (eller frisk spinat)
  • ca. 12 mini mozzarella kugler

Fremgangsmåde

  • Kog tortellinien i 1-2 min mindre end anbefalede kogetid. Jeg havde købt nogle der skulle koge 4-5 min, men kogte dem i ca 3 min (du kan evt tage en op og sikre den ikke er helt hård)
  • Hæld vandet fra og lig på en tallerken, så de ikke ligger ovenpå hinanden. Lad afkøle.
  • Kom alle ingredienser i en skål og rør rundt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*