Pastasalat med karrydressing

image_pdfimage_print

Det her er en alsidig salat, som både kan bruges til grillmaden eller til nem aftensmad og eks med kyllingebryst/nuggets eller en kotelet.

Ingredienser (4 personer)

  • 500 g pastaskruer
  • 1 pk bacon i skiver
  • 1 gulerod
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dl frosne ærter
  • Evt. Kød (kylling, kotelet eller lign)

Karry dressing

  • 2 dl creme fraiche 9%
  • 1/2 dl mayo
  • 1 (-2) spsk karry. Karry kan variere i smag og styrke. Så kom i lidt af gangen.
  • Salt og peber
  • 1-2 tsk flydende honning

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen efter anvisning og skyl under koldt vand bagefter. Lig op i en skål
  • Steg baconen sprød på en pande
  • Skræl guleroden og riv den groft
  • Skyl og skær peberfrugter i små tern
  • Hæld kogende vand over ærterne. Hæld vandet fra et par minutter senere
  • Bland ingredienserne til dressingen sammen i en skål. Smag til ift mængde af karry og honning. Alt efter hvor stærk du ønsker den. Smag til med salt og peber
  • Vend den afkølede pasta med dressingen og kom grøntsagerne i
  • Drys med den sprødstegte bacon

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*