Pulled chicken eks. til pita med salat og dressing

image_pdfimage_print

Jeg har tidligere lavet pulled pork med stor succes. Har i noget tid tænkt på, at jeg ville lave pulled chicken, som ikke tager så lang tid. Det skal dog stadig have 2,5 time i ovnen og stå i marinade inden, så det skal ”sættes over” i god tid. Det gode er dog, at det passer sig selv i ovnen, så arbejdstiden er minimal.

Kødet bliver super mørt og lækkert, og pulled chicken kan bruges i salat, pita, burger, tortilla eller lign.

Jeg serverede med hjemmelavede pitabrød og blandet salat samt creme fraiche dressing.

 

Pulled chicken

Virkelig lækker at bruge i eks. pita eller en lækker frisk salat
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: kylling, pita, pulled, pulled chicken, salat
Forb. tid: 15 minutter
Køletid og ovntid: 3 timer 30 minutter
Samlet tid: 3 timer 45 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

Marinade

  • 1 dl barbecue sovs havde en jeg havde købt i supermarkedet, tænker du kan bruge de fleste versioner
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 spsk. olivenolie anden olie kan bruges
  • 2 spsk. brun farin
  • 2 tsk. salt

Øvrige

  • 600 g kyllingebryster 3 stk.

Sådan gør du

  • Kom kyllingebrysterne i en frysepose og hæld ingredienserne til marinaden deri. Lad det gerne stå og trække i ca. 1 time i køleskabet (eller gør det klar aftenen før og lad det marinere natten over).
  • Tænd ovnen på 125 grader.
  • Hæld kyllingebrysterne og alt marinaden i en stegeso (alternativt pakkes det hele ind sølvpapir og ligges i et ildfast fast).
  • Stil i midten af ovnen og lad det stå i 2,5 time.
  • Tag kødet ud og skil kødet fra hinanden med 2 gafler. Det vil hurtigt suge marinaden fra skålen (sølvpapiret) op.
  • Server evt. med pitabrød, blandet salat og dressing.
pulled chicken

One Comment

  1. Pingback: Kålsalat med mormordressing – Madmusen.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*