serrano hapser

Serrano hapser

image_pdfimage_print

Serranohapser forener lækre råvarer i en simpel og smagfuld mundfuld. Med kun seks ingredienser laver jeg små fine ruller, der er perfekte som snack, appetizer, til tapasbordet, buffet eller som en let og elegant forret. De er nemme at anrette, lette at spise – og så smager de himmelsk.

Forkæl dine gæster – og dig selv – med en lille, smagfuld bid.

Enkelt, smagfuldt og uimodståeligt

Kombinationen af lufttørret serranoskinke, friske og cremede elementer giver en skøn balance mellem det salte, det sprøde og det milde. Alt sammen rullet sammen i en lille, lækker hapser, der både tilfredsstiller smagsløgene og ser flot ud på tallerkenen.

Det bedste er, at det hele holdes simpelt. Jeg tror på, at når råvarerne er i top, behøver man ikke gøre det kompliceret. Det handler om balance, kvalitet og kærlighed til det enkle køkken. Denne hapser kræver hverken lang tid i køkkenet eller avancerede teknikker – men den gør indtryk.

Jeg laver mine serranoruller med fokus på både smag og æstetik. De passer perfekt til en uformel aften med vin, til gæstemiddag eller som en del af en større menu. Uanset om du er til klassisk antipasti eller søger en ny måde at servere små delikate bidder på, så lover jeg, at denne snack vil falde i god jord.

Ønsker du anden inspiration til hapsere, så tjek de populære butterdejspakker med skinke og ost

serrano hapser

Serrano hapser

En enkel og elegant snack – perfekt til tapas, forret eller hyggelig hapser
No ratings yet
Print Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: hapser, serrano, snack
Samlet tid: 10 minutter
Servings: 8 stk

Ingredienser

  • 5 skiver serrano eller prosciutto
  • 1 håndfuld rucola ca. 25 g
  • 1 stk burrata eller frisk mozzarella
  • 8 stk soltørrede tomater
  • balsamico glace

Sådan gør du

  • På et skærebræt ligge serranoen ved siden af hinanden (med lidt overlap – se foto nedenfor) så de danner en rektangel
  • Midt på placeres først rucola, soltørret tomat og tilslut burrata
  • Hæld evt lidt balsamico glace på inden du ruller den stramt samme
  • Skære skiver og server på et fad med balsamico glace
serrano hapser
serrano hapser

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskrift




*