Jeg har lavet mig eget børnevenlige take på det virale ‘Marry me’ pastaret. Den laves ofte med kyllingebryst, men jeg har lavet denne med kødboller i stedet for. Det er en lækker og smagfuld ret, som kan serveres med både ris, pasta eller kartoffelmos.
Kan evt. serveres med gnavegrønt eller en frisk salat.
‘Marry me’ pastaret med kødboller
En virkelig lækker ret til både hverdag og gæster
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
Kødboller
- 400 g hakket grisekød
- 2 stk æg
- 2 fed hvidløg hk fint
- 1 stk løg hk fint
- 25 g panko
- 50 g revet parmesan
- 1 tsk løgpulver
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- 1 tsk paprika
Øvrige
- olie til stegning
- 2 fed hvidløg hk fint
- 1 stk løg hk fint
- 1 spsk italiensk krydderi alternativt mix af basilikum og oregano
- 20 stk soltørrede tomater hk groft
- 1 dl hvidvin
- 2 dl hønsebouillon
- 2,5 dl piskefløde
- 500 g pasta alternativt ris eller kartoffelmos
- evt. kulør
- evt. frisk basilikum
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til kødboller sammen i en skål og lad farsen hvile i ca. 10-15 min.
- Kog pastaen efter anvisningen
- Form farsen til små kødboller og steg dem i olie på en pande til de er gennemstegte. Tag op
- På samme pande kommes olie på og løget svitses et par minutter ved middelvarme
- Kom nu krydderier, hvidløg, soltørret tomat og vin på panden. Lad simre ca. 2 min
- Tilsæt bouillon og fløde og lad simre ca. 5 min
- Kom kødbollerne tilbage i sovsen og server med pasta
Seneste kommentarer