Marry me ret med kødboller

‘Marry me’ pastaret med kødboller

image_pdfimage_print

Jeg har lavet mig eget børnevenlige take på det virale ‘Marry me’ pastaret. Den laves ofte med kyllingebryst, men jeg har lavet denne med kødboller i stedet for. Det er en lækker og smagfuld ret, som kan serveres med både ris, pasta eller kartoffelmos.

Kan evt. serveres med gnavegrønt eller en frisk salat.

Marry me ret med kødboller

‘Marry me’ pastaret med kødboller

En virkelig lækker ret til både hverdag og gæster
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: kartoffelmos, kødboller, marry me, pasta, ris, sovs
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

Kødboller

  • 400 g hakket grisekød
  • 2 stk æg
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 stk løg hk fint
  • 25 g panko
  • 50 g revet parmesan
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 tsk paprika

Øvrige

  • olie til stegning
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 stk løg hk fint
  • 1 spsk italiensk krydderi alternativt mix af basilikum og oregano
  • 20 stk soltørrede tomater hk groft
  • 1 dl hvidvin
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2,5 dl piskefløde
  • 500 g pasta alternativt ris eller kartoffelmos
  • evt. kulør
  • evt. frisk basilikum

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til kødboller sammen i en skål og lad farsen hvile i ca. 10-15 min.
  • Kog pastaen efter anvisningen
  • Form farsen til små kødboller og steg dem i olie på en pande til de er gennemstegte. Tag op
  • På samme pande kommes olie på og løget svitses et par minutter ved middelvarme
  • Kom nu krydderier, hvidløg, soltørret tomat og vin på panden. Lad simre ca. 2 min
  • Tilsæt bouillon og fløde og lad simre ca. 5 min
  • Kom kødbollerne tilbage i sovsen og server med pasta
Marry me ret med kødboller
Marry me ret med kødboller 4

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*