Chili mayo

image_pdfimage_print

Det er nemt at lave sin egen mayonnaise. Du kan lave grundmayo og så tilsætte smag. Denne er med chili og blev serveret til dybstegte tigerrejer.

Ingredienser (2 dl)

  • 2 dl solsikkeolie
  • 1 æg
  • 1 tsk salt
  • Peber
  • 1 tsk eddike (æblecider eddike)
  • 1 tsk sennep
  • 2 tsk chilisovs

Fremgangsmåde

  • Slå ægget ud i et cylinderformet glas (jeg bruger det, der fulgte med til blenderen)
  • Der er vigtigt at æggeblommen ikke går i stykker
  • Drys salt ned på blommen
  • Kom sennep, eddike og olien deri.
  • Placer stavblenderen helt ned ved blommen og start med at blende og før den så op og ned
  • Den skal gerne tykne med det samme
  • Smag til med chili, salt og peber

One Comment

  1. Pingback: Sprøde dybstegte tigerrejer med chilimayo - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*