Sommersalat med jordbær,feta og avokado

Sommersalat

image_pdfimage_print

Du behøver ikke at lede længere, det her vil blive din nye salat til sommerens retter. Den er dejlig frisk med jordbær, cremet på grund af feta og avokado samt toppet med sprøde pinjekerner.

En nem salat, som kan serveres til det meste. Hvad end det er grillspyd, en steg, lakseside eller lignende. Den fungerer også godt til buffet eller til sammenskudsgilde.

annonce I samarbejde med nemlig.com kan du nu tilføje ingredienserne til denne opskrift direkte i kurven hos dem. Salt, peber og fedtstof til stegning er de eneste ting, der ikke bliver lagt over (da det betragtes som basislager).  

De øvrige ingredienser kan du nu super nemt få bragt lige til hoveddøren. Du kan nemt slette de råvarer fra indkøbskurven, som du evt. allerede har derhjemme.

Læg alle varer i kurv på Nemlig
Sommersalat med jordbær,feta og avokado

Sommersalat

Den skønneste sommersalat fyldet med alle de bedste ingredienser
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Salat
Keyword: avokado, jordbær, salat, sommer
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g jordbær
  • 400 g cherrytomater
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 håndfuld frisk bredbladet persille
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk. hvid balsamico hvidvinseddike
  • 1/2 stk agurk
  • ca. 150 g feta gerne blok feta, som er dejlig cremet
  • 2 stk avokado
  • 30 g pinjekerner

Sådan gør du

  • Rist pinjekernerne på en tør pande indtil de bliver gyldne (pas på og rør rundt i dem, så de ikke brænder på)
  • Skyl cherrytomaterne. Halver eller skær i kvarte (afhængig af hvor små de er)
  • Skyl jordbærrene, skær det grønne af og halver dem eller skær i kvarte (igen afhængig af størrelsen)
  • Skær agurken i små tern
  • Skær avokadoen i tern
  • Bland olie og hvidvinseddike i en lille skål. Hak krydderurterne og kom dem ned i dressingen.
  • Find en skål og bland tomater, jordbær, avokado og agurker. Hæld dressingen over og fordel det i salaten. Smuldr fetaen samt pinjekerner over og server.

5 from 4 votes (4 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*