Frikadeller

image_pdfimage_print

Lækre saftige frikadeller som kan serveres med en god salat, kartofler og flute.

Frikadeller

Skønne klassiske frikadeller. Serveres evt. med kartoffelsalat, kartofler og sovs eller lign.
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: frikadeller, kalv/flæsk, kartofler, svinekød
Forb. tid: 30 minutter
Køletid: 30 minutter
Samlet tid: 1 time
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 400 g kalv/flæsk
  • 1 stk løg finthakket
  • 1 stk æg
  • 1 dl mælk
  • 3 spsk mel
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 2 spsk smør til stegning

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser (pånær) smør i en røreskål og rør godt sammen
  • Stil på køl i 30 min
  • Steg på panden ved middelvarme i smøret til de er gennemstegte

One Comment

  1. Pingback: Kartoffelsalat - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*