6 ingrediensers brownie

6 ingrediensers brownie

image_pdfimage_print

De fleste elsker brownie pga. den chewy konsistens og intense chokoladesmag. Denne brownie er lavet med kun 6 ingredienser og dermed en ret simpel kage. Det er en kage, som er bedst at lave min. 1 dag før servering, så den kan nå at blive mere fast i det.

6 ingrediensers brownie

6 ingrediensers brownie

Nem og med intens chokoladesmag
4 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Dessert
Keyword: Brownie, chokolade, Dessert, Kage
Forb. tid: 15 minutter
Bagetid: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 12 personer

Ingredienser

  • 250 g mørk chokolade ca. 60 % kakaoindhold knapper eller grofthakket
  • 200 g smør fast smør eks. lurpak
  • 250 g sukker
  • 3 stk æg
  • 125 g hvedemel
  • 2 tsk vanillesukker
  • evt flagesalt til toppen

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på ca. 180 grader varmluft
  • I en gryde smeltes smørret ved lav/middel lav varme. Herefter tages den af varmen og chokoladen smeltes deri
  • I en skål piskes æg og sukker luftigt
  • Pisk mel og vanillesukker i æggemassen og derefter chokolademassen deri
  • Hæld i et ildfast fad på 23×28 cm med bagepapir og drys evt. toppen med flagesalt
  • Bages i ovnen i 20 min og tages ud til afkøling (den skal gerne stå natten over og mindst ca. 5 timers for at blive god fast)
6 ingrediensers brownie

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*