Grøntsagsvafler

image_pdfimage_print

Okay, jeg er begyndt at tænke over, hvordan jeg kan snige nogle flere grøntsager i maden til mine børn. I dag forsøgte jeg mig med de her vafler med gulerod og blomkål. De blev afsindigt gode. Lækre svampede og lidt søde pga guleroden.

Du kan varierer fyldet alt efter smag. Du kunne komme:

Grøntsagsvafler

En genial måde at få sneget nogle flere grøntsager ind i aftensmaden
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: aftensmad, blomkål, gulerod, skjulte grøntsager, vafler
Forb. tid: 10 minutter
Bagetid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 9 vafler

Udstyr

  • 1 Vaffeljern

Ingredienser

  • 4 stk Gulerødder skrællet og revet fint
  • 400 g blomkål (evt blomkålsris) ellers revet/hk meget fint
  • 4 stk æg
  • 3 dl minimælk
  • 100 g hvedemel
  • 50 g revet cheddar
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • Smør/olie til stegning i vaffeljern

Sådan gør du

  • I en skål blandes alle ingredienserne sammen (pånær fedtstoffet til stegning)
  • Kom lidt fedtstof i vaffeljernet og bag herefter vaflerne
  • Server med dit yndlingsfyld (se ideer ovenfor)

Noter

Du kan evt lune vaflerne i ovnen inden servering.
Jeg serverede med ovnbagte tomater (tomater vendt i lige dele balsamico, honning, olie og stegt i ovnen v 150 grader i 2 timer)
Derudover fik vi frisk spinat, parmaskinke, pesto og parmesan. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*