Kyllingebites med baconsvøb og persille

image_pdfimage_print

En lækker lille haps, som er nem at lave til tapas bordet. Det tager ca. 15 min. Du kan også bytte kylling ud med kammuslinger eller dadler.

 

Kyllingebites med baconsvøb og persille

Lækre små saftige kylingebider
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: bacon, bid, haps, kyling, tapas
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 20 stk

Udstyr

  • 20 tandstikker

Ingredienser

  • 260 g kyllinge inderfilet
  • 1 pakke bacon i skiver
  • evt. Frisk persille til drys

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Skær kyllingen i små stykker (ca.1 filet i 3 dele).
  • Del baconskiverne i 3 lige store dele.
  • Vikl baconen om kyllingestykkerne.
  • Stik en tandstik igennem.
  • Bages i ovnen i 10 min.
  • Drys persille over før servering.

2 Comments

  1. Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen

  2. Pingback: Cocktailpølser i svøb med brun farin - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*