En lækker lille haps, som er nem at lave til tapas bordet. Det tager ca. 15 min. Du kan også bytte kylling ud med kammuslinger eller dadler.
Kyllingebites med baconsvøb og persille
Lækre små saftige kylingebider
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 20 stk
Udstyr
- 20 tandstikker
Ingredienser
- 260 g kyllinge inderfilet
- 1 pakke bacon i skiver
- evt. Frisk persille til drys
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Skær kyllingen i små stykker (ca.1 filet i 3 dele).
- Del baconskiverne i 3 lige store dele.
- Vikl baconen om kyllingestykkerne.
- Stik en tandstik igennem.
- Bages i ovnen i 10 min.
- Drys persille over før servering.
Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen
Pingback: Cocktailpølser i svøb med brun farin - Madmusen