Brødsticks med parmaskinke og cheddar

image_pdfimage_print

De her brødsticks er super lækre at servere til eks. suppe, tapas eller en god salat. 

 

Brødsticks med parmaskinke og cheddar

Lækre brødstænger som passer skønt til suppe eller en god salat
No ratings yet
Udskriv Pin Rate
Keyword: brød, brødstænger, Cheddar, parmaskinke, salat, suppe
Forb. tid: 40 minutter
Hævetid: 40 minutter
Samlet tid: 1 time 20 minutter
Antal: 20 stk

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 2 tsk salt
  • ½ liter vand
  • 1 tsk sukker
  • 2 stk æg 1 i dejen og 1 til pensling
  • 700 g mel
  • 5 skiver parmaskinke
  • 80 g revet cheddar gerne orange, giver lidt mere gyldent look

Sådan gør du

  • Kom vandet i en skål og udblød gæren deri.
  • Tilsæt derefter salt og sukker deri.
  • Pisk 1 æg i derefter.
  • Tilføj 700 g mel.
  • Ælt dejen godt igennem.
  • Stil til at hæve under et viskestykke i 30 min.
  • Drys lidt mel på bordet og rul dejen til en pølse og brug en kagerulle til at gøre dejen flad a ala en pizza (bare som rektangel).
  • Pisk ægget sammen i en kop og pensl dejen med ægget.
  • Drys derefter osten på.
  • Fordel parmaskinken på dejen.
  • Skær strimler, så der bliver 20 stk. i alt. Drej hver strimmel lidt rundt om sig selv og dyp evt. med mere æg og drys med ost.
  • Kom dem på en bageplade med bagepapir og lad hæve imens ovnen bliver varm.
  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Når ovnen er nået de 180 grader, så bag brødene i ca. 20 min til de er gyldne og sprøde.
brødsticks

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*