Friske vietnamesiske forårsruller

image_pdfimage_print

Det er lidt tid siden, jeg havde lavet de her sidst – men havde helt glemt hvor lækre og nemme de er. Fyldet kan varierer så meget, så du kan få tømt grøntsags skuffen. Jeg lavede en simpel soya dip til. Du kan også guacemole, sød chilisovs eller peanutbutterdip til https://madmusen.dk/2022/03/20/kylling-satay-med-peanutbutter-dip/

 

Friske vietnamesiske forårsruller

Super lækre forårsruller, som evt kan rulles af folk selv ved bordet
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: forårsruller, kylling
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 16 stykker rispapir kan købes i de fleste store supermarkeder
  • 4 stk kyllingefileter eller andet kød eks. rejer, pulled pork eller and
  • Olie eller smør til stegning
  • 2 dl soya
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk rød frisk chili
  • 1/2 stk spidskål
  • 1 stk agurk
  • 1 bakke rødbedespirer
  • 2 stk avokado
  • Salt Peber

Sådan gør du

  • Steg kylingfileterne på en pande. Jeg stegte nogle med skind i 5 min på skind siden og derefter 12 min. v.200 grader i ovnen. Skær dem i mindre stykker, når de er afkølet lidt.
  • Skyl kålen og snit i tynde strimler.
  • Skyl rødbedespirer.
  • Skyl agurk og lav små aflange stave.
  • Skar avokadoen i små aflange stave.
  • Bland soya, 1 fed presset hvidløg og frisk rød chili finthakket sammen i en lille skål.
  • Find en skål og kom kold vand deri. Lig rispapiret i et ad gangen i et par minutter (til de bliver bløde) og fordel fyldet i midten (kål, kød, spirer, agurk, avokado), fold siderne ind og rul.
  • Del evt. rullerne i 2 og server med soyadip til.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*