Skipper skræk pandekager (spinat pandekager)

image_pdfimage_print

De her pandekager med spinat er lækre og har en skøn farve. Spinaten er ikke så dominerende, så de vil være gode til børn og en god måde at få lidt flere grøntsager på.

Skipper skræk pandekager (spinatpandekager)

Lækre grønne pandekager med spinat
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: Pandekager, spinat
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 4 dl mælk
  • 3 stk æg
  • 3 spsk. vand
  • 1 tsk. salt
  • 200 g mel
  • 2-3 håndfulde frisk spinat skyllet

Sådan gør du

  • Find en skål og et piskeris.
  • Pisk først de våde ting; mælk, vand og æg sammen.
  • Tilføj herefter salt og mel.
  • Tag til slut spinaten op i dejen og blend dem sammen med dejen med en stavblender.
  • Varm en pande op, kom lidt fedtstof på og steg pandekagerne (ca. 1 dl pr. stk.)

Noter

Kan serveres med:
  • æg, rejer og grønt
  • avokado, tomat og mozzarella
  • chorizo, brie og salat

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*