Laks med flødeost på sprød bund

image_pdfimage_print

Disse her små hapsere – kan både bruges som appetizers, tapas eller en forret. Det er en nem ret, særligt hvis du køber de sprøde rugbrødschips hos eks. bageren (gjorde jeg da jeg lavede dem, men du kan også selv skære rugbrød i tynde skiver og steget i smør på panden med lidt salt). Det kræver 4 ting: røget laks, dild, flødeost og rugbrødschips – nemmere bliver det ikke.

Laks med flødeost på sprød bund

En lækker og nem hapser
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: appetizer, flødeost, haps, laks, smøreost, snack
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 12 stk små tynde rugbrødschips du kan også bruge brød eller minitoast
  • 200 g flødeost eks hvidløg, peber eller lign.
  • 150 g røget laks
  • Frisk dild

Sådan gør du

  • Tag en rugbrødschips
  • Kom evt. flødeosten i en frysepose og kom en tyl i (eller klip et hul)
  • Lav små cirkler af ost på rugbrødet (som en lille rede)
  • Rul et lille stykke laks og lig på osten
  • Pynt med frisk dild

One Comment

  1. Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*