Bowl med sprød kylling og bang bang sauce er en nem og lækker ret, som du kan tilpasse med dine yndlingsgrøntsager til. Den sprøde panko panerede kylling vendes i en lækker bang bang sauce bestående af mayo, sød chilisovs og frisk limesaft. Derudover serverede jeg retten med ris, frisk mango og dampet broccoli, men du kan servere med dine yndlings grøntsager eks. edamame, gulerødder, bønnespirrer, avokado, tomat, spidskål mm. En lækker pose bowl med crispy kylling er en dejlig nem hverdagsret, som kan laves på kort tid.
Bowl med sprød kylling og bang bang sauce – server i små skåle
Du kan med fordel servere det i små skåle, så familien kan ‘samle’ sin eget bowl ved bordet. På den måde kan alle få de ting i, som de godt kan lide. Så god og børnevenlig ret. Kyllingen minder desuden om nuggets og er altid et hit hos de mindste.
Er du mere til græsk inspireret mad, så tjek denne bowl ud Græsk inspireret bowl med kødboller eller er du mere til fisk, så prøv denne Salat med varmrøget laks.
Denne ret er udviklet i samarbejde med http://emmaolsen.dk
Bowl med sprød kylling og bang bang sauce
Ingredienser
- 400 g kylling
- 2 stk æg sammenpisket
- 2 dl hvedemel
- 2 dl panko rasp
- Salt og peber
- 2 dl mayo jeg bruger Hellmans
- 1/2 dl sød chilisovs
- 1 stk lime, saften deraf
- 1 stk mango skåret i skiver
- 1 stk broccoli dampet
- 4 dl ris
- olie eller smør til stegning
- Frisk koriander
Sådan gør du
- Sæt ris over at koge (som angivet på pakken)
- Skær kyllingen ud i mindre skiver
- Find 3 skåle til panering. En med hvedemel + salt + peber, en med sammenpisket æg og en med pankorasp
- Nu skal kyllingen paneres. Vend først i mel, så i æg og tilslut i panko
- Steg kyllingen gylden på en pande med smør eller olie
- Find en skål og bland mayo, sød chilisovs og limesaft sammen til bang bang sauce
- Vend den færdigstegte kylling med bang bang saucen og server i en skål med ris, mango, broccoli og frisk koriander
Seneste kommentarer