spidskål med serrano og pikantost

Spidskål med pikantost og serrano

image_pdfimage_print

Virkelig lækker måde at lave spidskål på. Jeg vil gerne være bedre til at spise flere grove og fiberrige grøntsager såsom kål. Hvis du ikke er vild med Serrano kan du bruge bacon i stedet for.

Kålen bliver dejlig mør med smag fra pikantosten samtidig med sprød serrano udenpå.

spidskål med serrano og pikantost

Spidskål med pikantost og serrano

Super lækker måde at spise spidskål på
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: grøntsager, pikantost, spidskål
Forb. tid: 5 minutter
Ovntid: 15 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk spidskål
  • 80 g pikantost
  • 6 skiver serrano skinke

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Halver spidskålet og skær hver halvdel i 3 stykker
  • Smør siderne af kålet med pikantost og vikl en skive serrano om
  • Kom på bageplade/ildfast fad og bag i ovnen i ca. 15-18 min.
spidskål med serrano og pikantost

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*