nem fastelavnsboller med hindbær

Nemme fastelavnsboller med hindbær og nougat

image_pdfimage_print

Med denne her opskrift, så kan alle lave lækre fastelavnsboller derhjemme. Jeg bruger nemlig nogle frosne fastelavnsboller jeg bager og så laver jeg fyldet dertil. Så også rigtig god opskrift, til dig der gerne vil have børnene med i køkkenet.

Er du mere vild med chokolade, så tjek de her lækre fastelavnsboller ud https://madmusen.dk/2024/01/19/fastelavnsboller-med-chokolade-og-saltkaramel/

nem fastelavnsboller med hindbær

Nemme fastelavnsboller med hindbær og nougat

En opskrift, hvor alle kan være med
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Dessert
Keyword: fastelavnsboller, hindbær, Kage
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 stk

Ingredienser

  • 4 stk frosne fastelavnsboller jeg brugte fastelavnsboller med creme fra Hatting
  • 250 ml piskefløde
  • 100 g frosne hindbær
  • 1 spsk sukker
  • evt. 1 tsk vanilleessens/sukker
  • 40 g nougat skåret i tynde skiver. alternativt kan du komme mørke chokoladeknapper i
  • 1 dl flormelis
  • evt rød eller lyserød pasta/frugtfarve

Sådan gør du

  • Bag fastelavnsbollerne efter anvisning, køl af og skær over og kom tynde skiver af nougat i bunden imens de er varme
  • I en gryde koges hindbær med sukker og evt vanille. Mos med en ske, så det bliver cremet
  • Pisk fløden til let skum og vend med den helt afkølede hindbærmassen (gem evt. 1 spsk hindbær til pynt på toppen)
  • Kom evt hindbærskummet i en sprøjtepose. Fordel rundt på bunden og kom toppen på
  • Bland evt. flormelis, vand og pastafarve til glasur og kom på toppen
nem fastelavnsboller med hindbær

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*