Her får du en super nem æggekage, som hurtigt blandes sammen og bages i ovnen. Den er fyldt med proteiner i form af æg, kylling og hytteost.
Server den gerne med en god salat (eks https://madmusen.dk/2021/08/05/tomatsalat-med-pesto/ og rugbrød/flute.
Smager også skønt kold og kan derfor også bruges til madpakken.

Æggekage med kylling og hytteost
En super nem æggekage som blot blandes sammen og bages i ovnen
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 6 æg
- 250 g hytteost
- 3 spsk hvedemel
- 150 g kyllingetern
- 60 g revet ost gerne cheddar eller emmenthaler, som har mere smag end alm revet ost
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
- Evt frisk purløg
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader
- Smør et ildfast fad på ca 18×24 cm
- I en skål piskes alle ingredienserne (pånær purløg) kort sammen
- Hæld blandingen i fadet og bag i ovnen i ca 35 min
- Tag evt tandstik i og sikr at der ikke hænger æggemasse på (så ved du den er færdig)
- Skær i 4 store stykker og server evt med lidt purløg, salat brød

Seneste kommentarer