One pot cremet kyllingesuppe

image_pdfimage_print

Denne her suppe er cremet og mild i smagen (så de små også “kan være med”). Den er dejlig fyldig med både pasta, kylling og grøntsager. En mættende suppe, som kan laves i 1 gryde på max. 30 minutter.

annonce I samarbejde med nemlig.com kan du nu tilføje ingredienserne til denne opskrift direkte i kurven hos dem og dermed nemt få bragt varer lige til hoveddøren.

Læg alle varer i kurv på Nemlig

One pot cremet kyllingesuppe

En af bloggens absolutte favoritter. En mild og cremet suppe, som hele familien kan spise.
4.62 fra 31 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Suppe
Køkken: dansk
Keyword: kylling, one pot, suppe
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 spsk olie
  • 450 g kyllinge bryst/inderfilet
  • 1 stk løg, hk fint
  • 2 stængler bladselleri, skåret i tynde skiver Kan erstattes af knoldselleri
  • 2 stk gulerødder, skrællet og skåret i skiver
  • 3 fed hvidløg, hk fint
  • 2 dl piskefløde
  • 150 g philadelphia, naturel
  • 300 g pasta makaroni, suppehorn eller lign.
  • Salt og peber
  • 75 g frisk spinat
  • 1,5 liter vand
  • 3 stk hønsebouillonterning
  • evt friskrevet parmesan til servering

Sådan gør du

  • Find en gryde og steg kyllingestykkerne (evt af to omgange- så det steger og ikke koger) i 2 spsk olie, til de er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Lig fra i en skål
  • Kom 2 spsk olie i samme gryde og steg løg, hvidløg, bladselleri og gulerødder i ca 5 min ved middelvarme
  • Hæld bouillon, fløde og Philadelphia i
  • Lad det koge op under jævnlig omrøring
  • Kog pastaen efter anvisning i suppen
  • Tag af varmen, kom kylling samt spinat deri
  • Smag til med salt og peber
  • Server (evt med friskrevet parmesan)

Noter

Pastaen suger noget af suppen, så ønsker du mere væske – kan du bruge mindre pasta eller koge den i en gryde for sig selv.

27 Comments

  1. Mums ser mega lækkert ud, men er lidt i tvivl, synes din ser lidt karrygul ud, men synes ikke at der i opskriften er nævnt karry, er det dit billede der snyder lidt eller ?

  2. Jeg takker for dit svar. Glæder mig til at lave det til mit barnebarn i morgen. Og tak for opskriften.

  3. Malene Hvidbjerg

    Hvis man ikke er så meget til selleri, kan man så bruge en anden grønsag som kunne være ligeså god? Til for en god madblog 🙂
    Kh Malene

  4. Super lækker opskrift! Kan den fryses ned? 🙂

  5. Tak for hjælpen 🙂

  6. Der står 3 bouillon terning, skal de bare i suppen? De skal ikke i vand? Synes ikke der er væde nok i suppen til at koge suppehorn deri?

    • Madmusen

      Ja, jeg maser dem bare ud i væden i gryden 😊 Du kan sagtens koge ved siden af, hvis du hellere vil det.

  7. Hej kan man erstatte flødeosten med noget andet?

    • Hej Tina

      Du kan bruge creme fraiche 18 % eller lidt ekstra fløde 🥰

      God fornøjelse,
      vh Josephine

  8. 4 stars
    Vi mangle lidt mere smag og lidt mindre skure og mere kylling

  9. 5 stars
    Både jeg og mine børn er vilde denne opskrift 😍

  10. Super lækker suppe som er let at lave 🤩
    Vi havde ex. Kylling i og havde til 2 dage

  11. 5 stars
    Nem og lækker ret, som hele familien elsker. Jeg gik efter opskriften, og vi har til 2 dages aftensmad, 2 voksne og 2 børn. Det bliver én af de gode, faste hverdagsretter fremover.

    • Hvor er det skønt at høre Liva. Rigtig dejligt at I nu har en ekstra hverdagsret I kan lave 😉

      vh Josephine

  12. Kanna Louise

    5 stars
    Super lækker suppe og enkel at lave – det bedste ved suppen: der er rester til i dag!! 😁😁

  13. 4 stars
    Skøn suppe, min veninde og jeg har lige lavet den her til aften. Laver du den altid med naturel flødeost eller har du prøvet evt. med hvidsløgsflødeost? Vi drøftede om det kunne tilføje noget ekstra til smagen til næste gang 🙂

    • Mange tak, det er jeg glad for at høre. Man kan sagtens lave med en flødeost med smag som eks. hvidløg😉

      vh Josephine

  14. Hej. Super lækker suppe. Min mand er meget begejstret, især med hjemmebagt frisk surdejsflutes🥣🥖😋

  15. Pingback: Madplan (Få varer bragt hjem) - Madmusen

4.62 from 31 votes (26 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*