Denne her suppe er cremet og mild i smagen (så de små også “kan være med”). Den er dejlig fyldig med både pasta, kylling og grøntsager. En mættende suppe, som kan laves i 1 gryde på max. 30 minutter.
annonce I samarbejde med nemlig.com kan du nu tilføje ingredienserne til denne opskrift direkte i kurven hos dem og dermed nemt få bragt varer lige til hoveddøren.
annonce I samarbejde med nemlig.com kan du nu tilføje ingredienserne til denne opskrift direkte i kurven hos dem og dermed nemt få bragt varer lige til hoveddøren.

One pot cremet kyllingesuppe
En af bloggens absolutte favoritter. En mild og cremet suppe, som hele familien kan spise.
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 4 spsk olie
- 450 g kyllinge bryst/inderfilet
- 1 stk løg, hk fint
- 2 stængler bladselleri, skåret i tynde skiver Kan erstattes af knoldselleri
- 2 stk gulerødder, skrællet og skåret i skiver
- 3 fed hvidløg, hk fint
- 2 dl piskefløde
- 150 g philadelphia, naturel
- 300 g pasta makaroni, suppehorn eller lign.
- Salt og peber
- 75 g frisk spinat
- 1,5 liter vand
- 3 stk hønsebouillonterning
- evt friskrevet parmesan til servering
Sådan gør du
- Find en gryde og steg kyllingestykkerne (evt af to omgange- så det steger og ikke koger) i 2 spsk olie, til de er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Lig fra i en skål
- Kom 2 spsk olie i samme gryde og steg løg, hvidløg, bladselleri og gulerødder i ca 5 min ved middelvarme
- Hæld bouillon, fløde og Philadelphia i
- Lad det koge op under jævnlig omrøring
- Kog pastaen efter anvisning i suppen
- Tag af varmen, kom kylling samt spinat deri
- Smag til med salt og peber
- Server (evt med friskrevet parmesan)
Noter
Pastaen suger noget af suppen, så ønsker du mere væske – kan du bruge mindre pasta eller koge den i en gryde for sig selv.




Mums ser mega lækkert ud, men er lidt i tvivl, synes din ser lidt karrygul ud, men synes ikke at der i opskriften er nævnt karry, er det dit billede der snyder lidt eller ?
Mange tak. Jeg tænker det er olien, der ligger på toppen som gør den gullig ☺️
Jeg takker for dit svar. Glæder mig til at lave det til mit barnebarn i morgen. Og tak for opskriften.
Det er godt at du skriver. Jeg håber, at det bliver et hit 🙃
Hvis man ikke er så meget til selleri, kan man så bruge en anden grønsag som kunne være ligeså god? Til for en god madblog 🙂
Kh Malene
Bladselleri kan erstattes af knoldselleri. Men ellers kan du sagtens undlade det helt 🫶
Super lækker opskrift! Kan den fryses ned? 🙂
Tusind tak! 😊Jeg anbefaler at fryse uden pastaen i, da det ellers kan blive grynet.
Tak for hjælpen 🙂
Der står 3 bouillon terning, skal de bare i suppen? De skal ikke i vand? Synes ikke der er væde nok i suppen til at koge suppehorn deri?
Ja, jeg maser dem bare ud i væden i gryden 😊 Du kan sagtens koge ved siden af, hvis du hellere vil det.
Hej kan man erstatte flødeosten med noget andet?
Hej Tina
Du kan bruge creme fraiche 18 % eller lidt ekstra fløde 🥰
God fornøjelse,
vh Josephine
Vi mangle lidt mere smag og lidt mindre skure og mere kylling