One pot cremet kyllingesuppe

image_pdfimage_print

Denne her suppe er cremet og mild i smagen (så de små også “kan være med”). Den er dejlig fyldig med både pasta, kylling og grøntsager. En mættende suppe, som kan laves i 1 gryde på max. 30 minutter.

One pot cremet kyllingesuppe

En af bloggens absolutte favoritter. En mild og cremet suppe, som hele familien kan spise.
4 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Suppe
Køkken: dansk
Keyword: kylling, one pot, suppe
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 spsk olie
  • 450 g kyllinge bryst/inderfilet
  • 1 stk løg, hk fint
  • 2 stængler bladselleri, skåret i tynde skiver Kan erstattes af knoldselleri
  • 2 stk gulerødder, skrællet og skåret i skiver
  • 3 fed hvidløg, hk fint
  • 2 dl piskefløde
  • 150 g philadelphia, naturel
  • 300 g pasta makaroni, suppehorn eller lign.
  • Salt og peber
  • 75 g frisk spinat
  • 1,5 liter vand
  • 3 stk hønsebouillonterning
  • evt friskrevet parmesan til servering

Sådan gør du

  • Find en gryde og steg kyllingestykkerne (evt af to omgange- så det steger og ikke koger) i 2 spsk olie, til de er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Lig fra i en skål
  • Kom 2 spsk olie i samme gryde og steg løg, bladselleri og gulerødder i ca 5 min ved middelvarme
  • Hæld bouillon, fløde og Philadelphia i
  • Lad det koge op under jævnlig omrøring
  • Kog pastaen efter anvisning i suppen
  • Tag af varmen, kom kylling samt spinat deri
  • Smag til med salt og peber
  • Server (evt med friskrevet parmesan)

Noter

Pastaen suger noget af suppen, så ønsker du mere væske – kan du bruge mindre pasta eller koge den i en gryde for sig selv.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*