Denne her suppe er cremet og mild i smagen (så de små også “kan være med”). Den er dejlig fyldig med både pasta, kylling og grøntsager. En mættende suppe, som kan laves i 1 gryde på max. 30 minutter.

One pot cremet kyllingesuppe
En af bloggens absolutte favoritter. En mild og cremet suppe, som hele familien kan spise.
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 4 spsk olie
- 450 g kyllinge bryst/inderfilet
- 1 stk løg, hk fint
- 2 stængler bladselleri, skåret i tynde skiver Kan erstattes af knoldselleri
- 2 stk gulerødder, skrællet og skåret i skiver
- 3 fed hvidløg, hk fint
- 2 dl piskefløde
- 150 g philadelphia, naturel
- 300 g pasta makaroni, suppehorn eller lign.
- Salt og peber
- 75 g frisk spinat
- 1,5 liter vand
- 3 stk hønsebouillonterning
- evt friskrevet parmesan til servering
Sådan gør du
- Find en gryde og steg kyllingestykkerne (evt af to omgange- så det steger og ikke koger) i 2 spsk olie, til de er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Lig fra i en skål
- Kom 2 spsk olie i samme gryde og steg løg, bladselleri og gulerødder i ca 5 min ved middelvarme
- Hæld bouillon, fløde og Philadelphia i
- Lad det koge op under jævnlig omrøring
- Kog pastaen efter anvisning i suppen
- Tag af varmen, kom kylling samt spinat deri
- Smag til med salt og peber
- Server (evt med friskrevet parmesan)
Noter
Pastaen suger noget af suppen, så ønsker du mere væske – kan du bruge mindre pasta eller koge den i en gryde for sig selv.

Seneste kommentarer