One pot cremet kyllingesuppe

image_pdfimage_print

Denne her suppe er cremet og mild i smagen (så de små også “kan være med”). Den er dejlig fyldig med både pasta, kylling og grøntsager. En mættende suppe, som kan laves i 1 gryde på max. 30 minutter.

Ingredienser (4 personer)

  • 4 spsk olie
  • ca. 450 g kyllingebryst/filet, skåret i tern
  • 1 løg, hk fint
  • 2 bladselleri, skåret i tynde skiver (alternativ kan du bruge knoldselleri)
  • 2 gulerødder, skrællet og skåret i skiver
  • 3 fed hvidløg , hk fint
  • 1,5 liter hønsebouillon (1,5 liter vand og 3 bouillonterninger)
  • 2 dl piskefløde
  • 150 g Philadelphia naturel
  • 300 g pasta (f.eks. Makaroni, suppehorn eller lign)
  • Salt og peber
  • Ca. 75 g frisk spinat, skyllet
  • Evt lidt friskrevet parmesan til servering

Fremgangsmåde

  • Find en gryde og steg kyllingestykkerne (evt af to omgange- så det steger og ikke koger) i 2 spsk olie, til de er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Lig fra i en skål
  • Kom 2 spsk olie i samme gryde og steg løg, bladselleri og gulerødder i ca 5 min ved middelvarme
  • Hæld bouillon, fløde og Philadelphia i
  • Lad det koge op under jævnlig omrøring
  • Kog pastaen efter anvisning i suppen
  • Tag af varmen, kom kylling samt spinat deri
  • Smag til med salt og peber
  • Server evt med friskrevet parmesan

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*