En super lækker bruschetta med en nem blue cheese creme og stegt entrecote.
Bruschetta med blue cheese creme og oksekød
En super lækker bruschetta med en nem blue cheese creme og stegt entrecote
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 10 stk
Ingredienser
- 1 stk baguette
- 100 g Philadelphia
- 100 g gorgonzola
- 300 g entrecote steak
- Salt og peber
- Lidt grønt til pynt kørvel, basilikum eller lign
Sådan gør du
- Rør Philadelphia og gorgonzola sammen i en skål
- Skær baguetten i skiver og rist den på en grill, brødrister eller lign.
- Steg entrecoten på grill eller pande til den er medium stegt. Krydr med salt og peber. Og lad hvile i 10 min
- Smør brødet med blue cheese cremen, anret med 2 skiver entrecote og pynt med grønt
Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen