Bruschetta med blue cheese creme og oksekød

image_pdfimage_print

En super lækker bruschetta med en nem blue cheese creme og stegt entrecote.

Bruschetta med blue cheese creme og oksekød

En super lækker bruschetta med en nem blue cheese creme og stegt entrecote
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: blå ost, blue cheese, bruschetta, oksekød
Forb. tid: 10 minutter
Hviletid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 1 stk baguette
  • 100 g Philadelphia
  • 100 g gorgonzola
  • 300 g entrecote steak
  • Salt og peber
  • Lidt grønt til pynt kørvel, basilikum eller lign

Sådan gør du

  • Rør Philadelphia og gorgonzola sammen i en skål
  • Skær baguetten i skiver og rist den på en grill, brødrister eller lign.
  • Steg entrecoten på grill eller pande til den er medium stegt. Krydr med salt og peber. Og lad hvile i 10 min
  • Smør brødet med blue cheese cremen, anret med 2 skiver entrecote og pynt med grønt

One Comment

  1. Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*