Tun tataki med soyadressing (2 personer)

image_pdfimage_print

Det her er en god forret, som ligner en million. Den kan laves på 5 minutter, hvis du vælger at købe tun og mayo (gjorde jeg ved fiskemanden).

Ingredienser

  • 4 spsk soya (gerne Ponzu version, som er med citrus. Ellers så brug 1 tsk citronsaft sammen med alm. soya)
  • 1 tsk fintskåret frisk ingefær
  • 1/2 rød mellemstærk chili i tynde skiver
  • 200-300 g lynstegt tun
  • Frisk koriander
  • 1/2 forårsløg
  • 100 g mayo (jeg købte estragon)
  • evt. lidt flute

Fremgangsmåde

  • Find en lille skål og bland soya, revet ingefær og chili sammen.
  • Vask og skær foråsløget i tynde skiver.
  • Skær tunen ud i ret tynde skiver.
  • Placer tunen på en tallerken, kom mayo i en sprøjtepose eller lig blot små klatter rundt på tallerken.
  • Drys koriander og forårsløg på tallerknen.
  • Server med soya dressing og brød.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*