Knækbrød

image_pdfimage_print

Den har opskrift på knækbrød, har jeg fået af en kollega. De er super lækre og tynde – et perfekt mellemmåltid eller tilbehør til tapas bordet.

Knækbrød

Lækkert sprødt hjemmelavet knækbrød – perfekt snack, mellemmåltid eller til ostebord
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: knækbrød, mellemmåltid, ost, snack, tapas
Forb. tid: 5 minutter
Ovntid: 17 minutter
Samlet tid: 22 minutter
Antal: 30 stk

Ingredienser

  • 2 dl vand
  • 1 dl olie
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 3 dl mel
  • 1 tsk salt brug evt groft, hvis du godt kan lide at få en bid med tydelig salt smag
  • 1 tsk bagepulver

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Bland alle ingredienser i en skål
  • Del dejen ud på 2 bageplader med bagepapir.
  • Kom bagepapir over dejen og rul dejen tynd ovenpå bagepapiret med en køkkenrulle.
  • Forskær evt. tynde riller inden bagning (så er de nemmere at brække pænt over)
  • Bag v. 200 grader i 17 minutter til de er gyldne
  • Afkøl på rist og opbevar i lufttæt beholder

Noter

Opbevar dem i lufttæt beholder, så kan de holde sig i op til 2 uger.
knækbræd

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*