Pesto

image_pdfimage_print

Jeg elsker hjemmelavet grøn pesto. Jeg bruger den gerne som ‘dressing’ i pasta- eller kartoffelsalat.

 

Pesto

En lækker klassisk basilikumspesto. Brug som dip, til pastasalat, i kyllingebryst mm.
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: basilikum, dip, grøn pesto, olie, parmesan, salat
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g parmesan
  • 2 dl solsikkeolie
  • 2 spsk. pinjekerner
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne i en minihakker.

One Comment

  1. Pingback: Nem tapas - som kan tages med på tur - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*