Når du har prøvet edamamebønner på den her måde, så kan du ikke vente med at få dem igen. Det smager helt vildt godt. Mange børn er også glade for dem, men så skal du nok undlade chiliolien og evt. lade den være tilvalg ved bordet.
Du kan finde en virkelig lækker opskrift på hjemmelavet olie her https://madmusen.dk/2023/11/27/hjemmelavet-chiliolie/
Spicy edamamebønner
Skønt tilbehør, hvor du ikke kan stoppe igen, når du først er begyndt (smækfyldt med smag)
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 300 g frosne edamamebønner med skal
- 1 fed hvidløg skåret fint
- 1 spsk sesamolie
- 1 spsk soya
- 1 spsk chiliolie
Sådan gør du
- Kog bønnerne i kogende vand i 6 min
- Hæld vandet fra
- I en pande kommes olie, hvidløg, soya, sesamolie og chiliolie
- Efter 2 min vendes bønnerne i
- Drys evt med chiliflager
Pingback: Stegt ris med avokado og rejer - sushistemning hjem i stuen 🍤🍙