Havregrynskugler

image_pdfimage_print

Ingredienser (30 stk)

  • 170 g havregryn
  • 120 g blødt smør
  • 4 spsk usødet kakaopulver
  • 2 spsk færdigblandet kaffe
  • 2 dl flormelis
  • evt lidt flormelis, havregryn eller kokosmel til at trille i

Fremgangsmåde

  • Kom havregryn, flormelis og kakaopulver i en skål og bland rundt
  • Tilføj smørret og bland godt rundt
  • Tilsæt tilslut kaffe, såfremt massen føles lidt tør, så tilføj evt lidt mere kaffe eller lidt vand (så de ikke bliver for tørre)
  • Form ca 30 små kugler af massen og tril dem i enten kakaopulver, flormelis eller kokosmel
  • obs – hvis den er lidt blød, så stil den på køl i 10 minutter

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*