Bruschetta med mozzarella, parmaskinke og tomat

image_pdfimage_print

De her lækre bruschettas er en helt perfekt snack eller forret. Jeg har lavet nogle med grøn pesto og nogle med rød pesto.

Bruschetta med mozzarella, parmaskinke og tomat

En meget nem og lækker snack eller forret
No ratings yet
Udskriv Pin Rate
Ret: Snack
Keyword: bruschetta, grøn pesto, mozzarella, parmaskinke, rød pesto, soltørret tomat
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 1 stk baguette til ca 10 skiver
  • 1 pakke parmaskinke – 5 skiver
  • 1 stk frisk mozzarella
  • 1 glas pesto frit valg- jeg brugte rød og grøn
  • 8 stk cherrytomater
  • 2 spsk olie
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 8-10 blade friske basilikums

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Skær baguetten i 10 skiver, evt på skrå så bliver de lidt større
  • Smør skiverne med pesto
  • Skær mozzarellaen i 10 tynde skiver og lig den ovenpå brødet
  • Kom 1/2 skive parmaskinke ovenpå mozzarellaen
  • Find en bageplade med bagepapir og kom skiverne derpå
  • Bages i ovnen til osten smelter og brødet bliver sprødt i ca 10 min
  • Imens skæres cherrytomaterne ud i små tern og kommes i en lille skål
  • Bland olie med et presset fed hvidløg og hæld over tomaterne
  • Hak basilikum groft og fordel rundt
  • Smag til med salt og peber og server tomatsalsaen sammen med bruchettaerne

One Comment

  1. Pingback: Nytårsguide - alt fra snack, drink, forret, hovedret og dessert - Madmusen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*