Ingredienser (10 stk)
- 1 baguette (til ca 10 skiver)
- 1 pk parmaskinke – 5 skiver
- 1 frisk mozzarella
- 1 bøtte pesto (frit valg- jeg brugte rød og grøn)
- 8 cherrytomater
- 2 spsk olie
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
- 8-10 friske basilikums blade
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader
- Skær baguetten i 10 skiver, evt på skrå så bliver de lidt større
- Smør skiverne med pesto
- Skær mozzarellaen i 10 tynde skiver og lig den ovenpå brødet
- Kom 1/2 skive parmaskinke ovenpå mozzarellaen
- Find en bageplade med bagepapir og kom skiverne derpå
- Bages i ovnen til osten smelter og brødet bliver sprødt i ca 10 min
- Imens skæres cherrytomaterne ud i små tern og kommes i en lille skål
- Bland olie med et presset fed hvidløg og hæld over tomaterne
- Hak basilikum groft og fordel rundt
- Smag til med salt og peber og server tomatsalsaen sammen med bruchettaerne
Related
Seneste kommentarer