Tortellini med kylling og alfredosovs

image_pdfimage_print

Denne her ret, har jeg længe haft lyst til at lave. Mine drenge er nemlig vilde med tortellini og de var heldigvis også vilde med hele retten ☺️

Retten er super simpel og kan laves på 30 min. Alfredosovs består primært af fløde og parmesan ost. Det er derfor en lidt fed ret, hvor en frisk salat klæder den (eller gnavegrønt).

Ingredienser (4 personer)

  • 400-500 g friske tortellini (du kan vælge det fyld du vil, mine var med ost)
  • 2 kyllingebryster ca 280 g
  • 2 spsk smør
  • 1 spsk hvedemel
  • 1,25 ml vand
  • 0,5 hønsebouillon terning
  • 1/4 tsk hvidløgspulver
  • Lidt citron eller limesaft
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 dl friskrevet parmesan
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum til servering
  • evt salat eller gnavegrønt til

Fremgangsmåde

  • Kom kyllingen i en gryde og dæk med vand, lad koge i gryden i 15-20 min. Tag op af vandet og træk i trevler (kyllingen skal være gennemstegt)
  • Kog tortellinien i letsaltet vand efter pakkens anvisningen, dog 1 minut mindre , hæld vandet fra i en si
  • Smelt smør en pande og pisk melet i, ca 1 min
  • Tilføj vand og bouillon, piskes kort sammen
  • Nu tilsættes fløde og parmesan
  • Når sovsen tykner tages den af varmen og smages til med salt, peber og citronsaft
  • Vend kyllingestrimler og tortellini i panden
  • Serveres straks evt med lidt frisk basilikum

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*