Tortellini med kylling og alfredosovs

image_pdfimage_print

Denne her ret, har jeg længe haft lyst til at lave. Mine drenge er nemlig vilde med tortellini og de var heldigvis også vilde med hele retten ☺️

Retten er super simpel og kan laves på 30 min. Alfredosovs består primært af fløde og parmesan ost. Det er derfor en lidt fed ret, hvor en frisk salat klæder den (eller gnavegrønt).

annonce I samarbejde med nemlig.com kan du nu tilføje ingredienserne til denne opskrift direkte i kurven hos dem. Salt, peber og fedtstof til stegning er de eneste ting, der ikke bliver lagt over (da det betragtes som basislager).  

De øvrige ingredienser kan du nu super nemt få bragt lige til hoveddøren. Du kan nemt slette de råvarer fra indkøbskurven, som du evt. allerede har derhjemme.

Læg alle varer i kurv på Nemlig

Tortellini med kylling og alfredosovs

En super cremet pastaret, som hele familien vil elske
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: kylling, parmesan, tortellini
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g friske tortellini du kan vælge det fyld du vil, mine var med ost
  • 2 stk kyllingebryster ca 280 g
  • 2 spsk smør
  • 1 spsk hvedemel
  • 1,25 dl vand
  • 0,5 terning hønsebouillon
  • 1/4 tsk hvidløgspulver
  • Lidt citron eller limesaft
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 dl friskrevet parmesan
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum til servering
  • evt salat eller gnavegrønt til

Sådan gør du

  • Kom kyllingen i en gryde og dæk med vand, lad koge i gryden i 15-20 min. Tag op af vandet og træk i trevler (kyllingen skal være gennemstegt)
  • Kog tortellinien i letsaltet vand efter pakkens anvisningen, dog 1 minut mindre , hæld vandet fra i en si
  • Smelt smør en pande og pisk melet i, ca 1 min
  • Tilføj vand og bouillon, piskes kort sammen
  • Nu tilsættes fløde og parmesan
  • Når sovsen tykner tages den af varmen og smages til med salt, peber og citronsaft
  • Vend kyllingestrimler og tortellini i panden
  • Serveres straks evt med lidt frisk basilikum
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*