Det her er uden sammenligning de bedste boller jeg har haft bagt. Super sprøde udenpå, bløde indeni og ekstrem nemme at lave.

Supernemme langtidshævede boller
Lav dej på få minutter og server lune boller næste morgen.
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 10 stk
Ingredienser
- 10 g gær alm gær fra køl (ikke tørgær)
- 3,5 dl koldt vand
- 1 spsk honning
- 1 tsk salt
- 450 g hvedemel
Sådan gør du
- I en stor skål udblødes gæren i det kolde vand
- Tilsæt dernæst honning og salt og rør rundt med en ske
- Tilslut tilsættes melet og røret blot sammen til en sammenhængende masse. Dæk med film og lad stå på køl natten over (min. 10 timer)
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft og stil en bageplade med vand i nederst i ovnen
- Beklæd en bageplade med bagepapir og klat 10 stykker ud på pladen med en spiseske
- Bag bollerne midterst i ovnen i ca. 15 min til de er gyldne og sprøde
Noter
Da dejen er langtidshævet, skal den hæve min. 10 timer (kan sagtens stå i 14-15 timer) på køl inden de bages i ovnen.
Hvis du ikke oplever at de bliver sprøde, så kan du skrue ovnen op på 225 grader de sidste par minutter



du skal have en youtube kanal!! Vidunderlige opskrifter. Du er en fremragende kok!!
Tusind tak! Det var dælme sødt sagt 🙌
Virkelige gode og nemme boller – maden vil hellere have dem til morgenmad end morgenbrød fra bageren👏☺️😋
God søndag☺️
Fedt fedt fedt! Det er jeg glad for at høre 💕🙌
Pingback: Langtidshævede græskarstykker - Madmusen
Virkelig gode og nemme boller. Altså VIRKELIG nemme! Vi tilførte rosiner og det blev lækkert!
Tusind tak! Dejligt at høre, at rosiner i også fungerede godt 😊