Spaghetti med salsiccia, tigerrejer og tomat

image_pdfimage_print

Jeg har længe gerne, ville lave denne her ret. Den er super simpel med lækre råvarer. Alligevel er den proppet med smag, og smagen er VIRKELIG god.

Det er helt sikkert en ny familiefavorit.

Det er ikke alle steder du kan få salsiccia (italiensk rå pølse). Jeg køber det i SuperBrugsen og har også set det i Netto til tider. Kan du ikke opstøve salsiccia, så kan du erstatte med stykker af en god chorizo.

Spaghetti med salsiccia, tigerrejer og tomat

En familiefavorit som er proppet med smag
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: salsiccia, spaghetti, Tigerrejer, tomat
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g spaghetti alm eller fuldkorn
  • 300 g salsiccia italiensk pølse, læs mere øverst i opskrift
  • 200 g tigerrejer jeg bruger optøede frosne forkogte
  • 20 stk cherrytomater halveret
  • 3 fed hvidløg hk fint
  • 2 stk skalotteløg hk fint
  • 3 tsk tomatpuré
  • Frisk rosmarin
  • 1/2-1 dl kogevand fra pastaen
  • Salt og peber
  • Citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • evt chili og friskrevet parmesan

Sådan gør du

  • Sæt letsaltet vand over til spaghetti og kog den al dente (efter pakkens anvisning) – OBS gem 1 dl kogevand
  • Skær salsiccia ud i små tern/stykker og fjern skallen samt evt tarm fra rejerne
  • I en anden gryde svitses salsiccia i nogle minutter
  • Tilsæt løg, hvidløg og frisk rosmarin og svits 1 minuts tid
  • Kom tomater i og lad småsimre i ca 10 min. Mos gerne tomaterne lidt, når de begynder at blive bløde
  • Tilsæt tomatpuré og smag til med salt, peber og citronsaft
  • Tilsæt rejerne og lad simre 1 min
  • Vend pastaen og 0,5-1 dl kogevand med tomatsovs blandingen
  • Server gerne med frisk rosmarin, evt. chiliflager og friskrevet parmesan

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*