Havde faktisk ikke regnet med at denne tærte ville hitte hos mine drenge på 4 år- men de var vilde med den (minus rosenkål).
Hvis du ikke bryder dig om rosenkål, så kan du bruge broccoli/blomkål.
Bunden kan laves som alm eller fuldkorn.
Vi fik en frisk salat med appelsiner i sammen med.
Tærte med kylling, bacon og rosenkål
En dejlig tærte med hakket kylling – serveres gerne med en frisk salat
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- Smør/olie til stegning
- 8 stk rosenkål rengjort og halveret
- 1 pk bacon i skiver
- 400 g hk kyllingekød
- 1 tsk paprika
- 1 rulle tærtedej
- 1 stk løg hk fint
- 4 stk æg
- 2 dl creme fraiche 18%
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 70 g revet ost mozzarella, cheddar eller lign
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Fordel tærtedejen i en smurt form og prik huller i med en gaffel. Forbag i ovnen 10-12 min og tag ud
- Imens forberedes fyldet
- Kom lidt smør/olie i en pande og steg kyllinge deri. Tag op på en tallerken
- Steg nu bacon, rosenkål, løg og paprika indtil baconen er stegt og tag af varmen
- I en skål piskes æg, creme fraiche, salt og peber sammen
- Fordel kyllingen i bunden af den fornægte tærte, hæld æggemassen på og til slut blandingen med rosenkål/bacon fra panden
- Drys med ost
- Bages i ovnen ved 180 grader i 20-25 min til osten og kanterne er gyldne
- Server evt med en frisk salat
Super lækker tærte for både voksne og små 🙂
Dejligt at høre ☺️