Okay, det er vist ingen hemmelighed at jeg er blevet fan af One pot retter. Da drengene elsker tortellini, havde jeg gået og tænkt på, at jeg ville lave en suppe med dem i.
Jeg brugte salsiccia pølse (en italiensk krydret pølse) men du kan også erstatte den med chorizo skåret i tern eller bacon. Har du ikke grønkål, så kan du bruge spinat.
Ingredienser
- 400 g salsiccia pølse jeg købte i Super Brugsen , brug alternativt chorizo eller bacon
- 1 spsk olie
- 1 stk løg hk fint
- 2 stk gulerødder skrællet og skåret i skiver
- 2 stængler bladselleri hk fint
- 3 fed hvidløg hk fint
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk timian
- 1/2 tsk rosmarin
- 1/2 tsk oregano
- 1,4 liter vand
- 3 terninger hønsebouillon
- 1/4 liter piskefløde
- 250 g frisk tortellini pasta med ostefyld
- 1 håndfuld grofthakket grønkål eller frisk spinat
- evt flute til servering
Sådan gør du
- Skær salsiccia i små stykker
- Kom olie i en gryde og steg salsicciaen i ca 3-4 minutter
- Tilføj løg, gulerødder og bladselleri og svits ydeligere i ca. 4 min
- Kom hvidløg og krydderier deri og svits 30 sek
- Kom nu vand, bouillon terninger og fløde deri og kog op
- Kom tortellini og grønkål i og lad den simre til pastaen er kogt færdig
- Serveres straks evt med lidt flute
Seneste kommentarer