Tigerrejer med grønt, fløde og spaghetti

image_pdfimage_print

En skøn hverdagsret som kan laves på 20 minutter. Mine drenge var glade for det, og det var nemt at tage det grønt væk, de ikke var friske på at spise.

Ingredienser (4 personer)

  • 250-300 g frosne rå tigerrejer (optøes nogle timer på bordet, eller tø langsomt op i køleskab)
  • 2 spsk smør
  • 1 løg, hk fint
  • 2 fed hvidløg, hk fint
  • 2 peberfrugter (en rød og en gul), skåret i strimler eller tern
  • 10-12 Slikærter, skåret på langs
  • 2,5 dl piskefløde/madlavningsfløde eller kokosmælk
  • Salt og peber
  • 400 g spaghetti
  • Friskrevet parmesan
  • evt 1 spsk red curry paste
  • Evt chiliflager og dild til servering

Fremgangsmåde

  • Pil skallen af rejerne og fjern evt tarme, dup tørre på køkkenrulle
  • Sæt vand over til spaghetti
  • Kom smør på en pande og steg løgene ved middelvarme i ca 5 min
  • Tilsæt nu tigerrejer, hvidløg, peberfrugt og slikærter og svits i ca 1 min
  • Kom fløden i og lad simre ca 5 min. Smages til med salt, peber og evt chili
  • Server med spaghetti, friskrevet parmesan og evt frisk dild på toppen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*