Tigerrejer med grønt, fløde og spaghetti

En skøn hverdagsret som kan laves på 20 minutter. Mine drenge var glade for det, og det var nemt at tage det grønt væk, de ikke var friske på at spise.
Tigerrejer med grønt, fløde og spaghetti
En dejlig hverdagsret som kan laves på 20 min
- 300 g frosne rå tigerrejer (optøes nogle timer på bordet, eller tø langsomt op i køleskab)
- 2 spsk smør
- 1 stk løg (hk fint)
- 2 fed hvidløg (hk fint)
- 2 stk peberfrugter (en rød og en gul, skåret i strimler eller tern)
- 12 stk Slikærter (skåret på langs)
- 2,5 dl piskefløde/madlavningsfløde eller kokosmælk
- Salt og peber
- 400 g spaghetti
- Friskrevet parmesan
- evt 1 spsk red curry paste
- Evt chiliflager og dild til servering
- Pil skallen af rejerne og fjern evt tarme, dup tørre på køkkenrulle
- Sæt vand over til spaghetti
- Kom smør på en pande og steg løgene ved middelvarme i ca 5 min
- Tilsæt nu tigerrejer, hvidløg, peberfrugt og slikærter og svits i ca 1 min
- Kom fløden i og lad simre ca 5 min. Smages til med salt, peber og evt chili
- Server med spaghetti, friskrevet parmesan og evt frisk dild på toppen
