Spaghetti med burrata og ovnbagte tomater

image_pdfimage_print

Denne her ret, lyder måske ikke af meget. Men lad dig ikke snyde. Det er en himmelsk ret med den cremede burrata, de søde hvidløgsbagte tomater og spaghetti.
Burrata minder meget om mozzarella, men har et flydende indre — som dermed er “sovsen”.


Ønsker du noget kød, så steg 1-2 skiver serranoskinke/pr person.

Den kræver få ingredienser og er hurtig at lave.

Spaghetti med burrata og ovnbagte tomater

En nem cremet pastaret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: burrata, pasta, tomat
Forb. tid: 10 minutter
Bagetid: 35 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 200 g spaghetti
  • 2 stk burrata ost man kan også dele 1
  • 300 g cherrytomater
  • 2 fed hvidløg skrællet og skåret i tynde skiver
  • 2 spsk olivenolie
  • evt frisk oregano og/eller timian, hk groft
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum
  • evt. lidt sprødstegt serrano/parmaskinke

Sådan gør du

  • Skyl tomaterne, placer dem i et ildfast fast. Hæld olien i og drys med salt og peber. Fordel hvidløg deri (tilføj evt urterne oregano/timian)
  • Bages i ovnen ved 190 grader varmluft i 35 min
  • Kog spagettien efter anvisningen
  • Fordel spagetti i 2 skåle, kom de bagte tomater og olie/hvidløg i siderne og placer burrataen i midten
  • Drys med salt, peber og basilikum

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*