Det her er en frisk kartoffelsalat uden en masse dressing. Helt perfekt som tilbehør til sommerens retter eller til grillmad.
Kartoffelsalat med asparges
En skøn kartoffelsalat til eks grillmad
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 10 stk friske asparges
- 100 g feta i tern Gerne en med olie og urter i
- 400 g nye små kartofler (m skræl) skrubbet
- 20 stk cherrytomater
- frisk dild
- Hvis ikke du bruger lagen fra fetaen, så lav dressing af: 2 spsk olivenolie, 1 tsk sennep og 1/2 fed presset hvidløg
Sådan gør du
- Kog kartoflerne i 5 min i meget saltet vand (hvis der er nogle meget store, så halver dem). Tag af blusset, men lad dem blive i vandet i 5 min . Tiden afhænger selvfølgelig af størrelsen- så stik en gaffel i og mærk om de er kogte. Hæld vandet fra og lad køle af. Halver dem evt.
- Knæk enderne af aspargesene og kog i 2 min i kogende vand
- Halver tomaterne og fordel i et fad med kartofler og asparges. Kom feta og olie lagen derpå (eller lav den foreslåede dressing) og kom lidt friskhakket dild på toppen
Seneste kommentarer