Pasta og kødboller i fad

image_pdfimage_print

En dejlig nem hverdagsret for hele familien. Kan laves på 30 min, og halvdelen af tiden passer den sig selv i ovnen.

Pasta og kødboller i fad

En dejlig ret som tilberedes i ovnen
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: kødboller, pasta
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g pasta skruer eller lign
  • 50 friskrevet parmesan
  • 1 frisk mozzarella
  • 500 g passata pureret tomat, er ofte i karton
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • Salt og peber
  • 1 løg revet
  • Evt frisk basilikum til servering

Kødboller

  • 500 g kalv/flæsk
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 tsk oregano
  • 3 skiver bacon som skæres/hakkes i små stykker
  • 1 æg
  • 50 g revet parmesan
  • 2 spsk rasp
  • 1 spsk mælk

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 varmluft
  • Kog pastaen efter anvisning på pakken (minus 2-3 minutter), hæld vandet fra
  • Bland alle ingredienserne til kødboller og lad stå og trække kort på køl
  • I et ildfaste fad blandes passata, hvidløg, revet løg og salt og peber
  • Form derefter kødbollerne og placer omkring i sovsen
  • Fordel nu den kogte pasta
  • Derefter fordeles parmesan og stykker af den friske mozzarella
  • Bages i ovnen i 15 min, tag ud og server evt med frisk basilkum

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*