Den har er sjovt navn, som jeg tror de fleste dog alligevel kender. Det er en meget populær bradepandekage, og jeg forstår godt hvorfor. Med en dejlig luftig kage og en lækker snasket glasur med kaffe og kokossmag!
Den du ved nok – kage
En klassiker indenfor skærekager. En lækker chokoladekagee med kaffeglasur og kokos
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 20 personer
Ingredienser
Kage
- 375 g sukker
- 3 stk æg
- 340 g mel
- 40 g kakaopulver
- 1,5 tsk bagepulver
- 2 tsk vanillesukker
- 2,5 dl kærnemælk
- 225 g smeltet smør
- 3/4 dl mælk
- 1 knivspids salt
Glasur
- 260 g flormelis
- 3 spsk færdiglavet kaffe kan erstattes af appelsinjuice
- 25 g kakaopulver
- 150 g smør
- 110 g kokosmel
Sådan gør du
Kage
- Varm ovnen til 200 grader
- Find en skål og pisk æg og sukker sammen deri, du skal piske i ca 4 min til det er lyst og luftigt
- Bland forsigtig kærnemælk, mælk og den smeltede ( en afkølede) smør rundt i med en dejskraber
- Bland de tørre ingredienser (mel, kakao, salt, bagepulver og vanillesukker) sammen i en anden skål
- Vend de tørre ingredienser i indtil dejen er ensartet
- Find en form på ca 20x 30 cm og beklæd med bagepapir
- Hæld dejen deri og bag midterst i oven i ca 30 min
- Tag ud og afkøl inden du kommer glasuren på
Glasur
- Smelt smørret i en gryde og kom de øvrige ingredienser derned og varm indtil det er en sammenhængende glasur
- Hæld over den afkølede kage
Seneste kommentarer