Denne ret er dejlig nem at lave i én pande eller gryde. Den er fyldt med smag fra taco og også godt med grøntsager i. Ønsker du endnu flere grøntsager, så kunne man nemt tilføje eks. 2 gulerødder i tern også eller majs.
Jeg valgte at servere med most avokado, creme fraiche, chili og hjemmelavede nachos (en gammel rest tortilla brød, klippet i trekanter og bagt sprøde i ovnen med lidt olie v. 180 grader til gyldne).
Har du børn der ikke er for vild med for meget krydderi, så kan du nøjes med 1/2 pose taco krydderi.
One pot taco med ris
En super nem ret, hvor alt tilberedes i én gryde/pande
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 450 g hakket oksekød
- 1 stk løg hk fint
- 1 fed hvidløg hk fint
- 1 stk squash skåret i små tern
- 1 stk rød peberfrugt skåret i små tern
- Olie
- Salt og peber
- 1 pose taco krydderi
- 250 g basmatiris
- 2 spsk tomatpuré
- 750 ml oksebouillon
- Evt. lime, creme fraiche, avokado, tortilla og revet cheddar til servering
Sådan gør du
- I en gryde eller sautépande svitses løg i olie i ca. 5 min
- Herefter tilsættes hvidløg, peberfrugt og squash og steges et par minutter. Tag op i en skål
- Nu steger du kødet i lidt olie og når det er gennemstegt kommes taco krydderi i
- Herefter kommer du grøntsagerne tilbage i gryden/panden . Smag til med salt og peber
- Nu tilsættes tomatpuré, oksebouillon og risene. Kom låg på og lad simre i ca. 10-15 min til risene er stegte
- Server eksempelvis med most avokado, creme fraiche, tortilla (chips), koriander, lime og/eller revet cheddar ost
Kæmpe hit!
Hvor er det dejligt at høre. Tak for feedback Conni 😀
vh Josephine