One pot taco med ris

One pot taco med ris

image_pdfimage_print

Denne ret er dejlig nem at lave i én pande eller gryde. Den er fyldt med smag fra taco og også godt med grøntsager i. Ønsker du endnu flere grøntsager, så kunne man nemt tilføje eks. 2 gulerødder i tern også eller majs.

Jeg valgte at servere med most avokado, creme fraiche, chili og hjemmelavede nachos (en gammel rest tortilla brød, klippet i trekanter og bagt sprøde i ovnen med lidt olie v. 180 grader til gyldne).

Har du børn der ikke er for vild med for meget krydderi, så kan du nøjes med 1/2 pose taco krydderi.

annonce I samarbejde med nemlig.com kan du nu tilføje ingredienserne til denne opskrift direkte i kurven hos dem. Salt, peber og fedtstof til stegning er de eneste ting, der ikke bliver lagt over (da det betragtes som basislager).  

De øvrige ingredienser kan du nu super nemt få bragt lige til hoveddøren. Du kan nemt slette de råvarer fra indkøbskurven, som du evt. allerede har derhjemme.

Læg alle varer i kurv på Nemlig
One pot taco med ris

One pot taco med ris

En super nem ret, hvor alt tilberedes i én gryde/pande
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Køkken: Mexikansk
Keyword: avokado, one pan, one pot, ris, spicy, taco
Forb. tid: 15 minutter
Simretid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g hakket oksekød
  • 1 stk løg hk fint
  • 1 fed hvidløg hk fint
  • 1 stk squash skåret i små tern
  • 1 stk rød peberfrugt skåret i små tern
  • Olie
  • Salt og peber
  • 1 pose taco krydderi
  • 250 g basmatiris
  • 2 spsk tomatpuré
  • 750 ml oksebouillon
  • Evt. lime, creme fraiche, avokado, tortilla og revet cheddar til servering

Sådan gør du

  • I en gryde eller sautépande svitses løg i olie i ca. 5 min
  • Herefter tilsættes hvidløg, peberfrugt og squash og steges et par minutter. Tag op i en skål
  • Nu steger du kødet i lidt olie og når det er gennemstegt kommes taco krydderi i
  • Herefter kommer du grøntsagerne tilbage i gryden/panden . Smag til med salt og peber
  • Nu tilsættes tomatpuré, oksebouillon og risene. Kom låg på og lad simre i ca. 10-15 min til risene er stegte
  • Server eksempelvis med most avokado, creme fraiche, tortilla (chips), koriander, lime og/eller revet cheddar ost
One pot taco med ris
One pot taco med ris

2 Comments

  1. Conni Hjort

    5 stars
    Kæmpe hit!

5 from 2 votes (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*